Τρόποι αποστολής

1.Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier) : ACS σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την μέρα αποστολής από την εταιρία μας.

Για απλές αποστολές δεμάτων που ζυγίζουν ή έχουν ογκομετρικό βάρος μέχρι 2 κιλά η χρέωση είναι 4,5€.

Για απλές αποστολές δεμάτων που ζυγίζουν ή έχουν ογκομετρικό βάρος πάνω από 4 κιλά, η χρέωση είναι 4,5€ μέχρι τα 4 κιλά συν 1,80€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για αντικαταβολές η χρέωση είναι συν 6,00€ επιπλέον για κάθε περίπτωση από τις παραπάνω.

Για χαρακτηρισμένες δύσβατες περιοχές η χρέωση αλλάζει σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της ACS. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ενημέρωση των μεταφορικών σας εξόδων.

Για ειδικές υπηρεσίες ισχύει ο επίσημος τιμοκατάλογος της. Αυτές είναι οι εξής:

Πρωινή παράδοση έως 10:00π.μ. ή με 2ωρη χρονική δέσμευση: επιπλέον χρέωση 3,80€.

Παραλαβή ή παράδοση Σάββατο: επιπλέον χρέωση 3,00€

 

2.Αποστολή με μεταφορική εταιρεία : Η εταιρία μας συνεργάζεται με τις πιο μεγάλες Μεταφορικές Εταιρίες, οι οποίες διαθέτουν πλήρη δίκτυα εξυπηρέτησης που εγγυώνται την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των δεμάτων σας με απευθείας παραδόσεις στον τόπο σας σε όλη την Ελλάδα και μέσα σε 1, 2 ή 3 εργάσιμες ημέρες κατά περίπτωση. Οι χρεώσεις είναι οι δυνατόν χαμηλότερες και έχουν ως εξής: Σε απευθείας φορτώσεις, τα μικρά και μεσαία κιβώτια μέχρι 15 κιλά χρεώνονται από 2 έως 7 ευρώ το κιβώτιο, ανάλογα με την περιοχή παράδοσης. Σε απευθείας φορτώσεις, τα μεγάλα κιβώτια άνω των 80 εκατοστών και έως 20 κιλά χρεώνονται από 6 έως 10 ευρώ το κιβώτιο, ανάλογα με την περιοχή παράδοσης. Σε μεταφορτώσεις (από τη μία μεταφορική σε άλλη) ισχύουν οι παραπάνω χρεώσεις συν το επιπλέον κόστος που θα προσθέσει ανά κιβώτιο η δεύτερη μεταφορική. Σε ειδικές αποστολές υπάρχουν ειδικές χρεώσεις κατά περίπτωση και μετά από συνεννόηση.

 

3.Αποστολή με courier της δικής σας επιλογής :  κατόπιν εντολής αγοράς για όλο το ποσό της παραγγελίας σας.

4.Αποστολή με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας : Κατόπιν προπληρωμής σε τραπεζικό μας λογαριασμό όλου του ποσού της παραγγελίας σας.

5.Παραλαβή από το κατάστημά μας :  Μπορείτε μετά από συνεννόηση μαζί μας να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, το οποίο βρίσκεται στην Χαλκίδα στην οδό Φαβιέρου &Κ. Σάββα 1. Για την ακριβή θέση του καταστήματος μας πατήστε εδώ!